MIXING

MIXING:

Naast mastering lever ik ook mixing diensten. Online of ter plekke in mijn studio. Mijn mixing service is simpel: goed klinkende audio mixing.

Professionele mixing zorgt er voor dat jouw track naar het volgende level wordt gebracht. Dit door een combinatie van ervaring, high-end apparatuur, kennis en creativiteit. Samen zorgen deze elementen voor een mix met detail, punch, definitie, en diepte. Door mijn ervaring met zowel major als independent artiesten ben je verzekerd van een eindmix die staat als een huis.

Versterk de emotie van jouw track

Headroom biedt hulp bij het bereiken van die gewenste, professionele sound. Of het nu gepolijst moet zijn of een randje mag hebben. De juiste mix versterkt de vibe en emotie van jouw track. Nummers worden vertaald naar de juiste sound. De sound die je nodig hebt om te concurreren met de hits van tegenwoordig. In de hedendaagse snelle muziek industrie, is goede audio mixing cruciaal voor succes.

Waarom mixing door Headroom

Als een nummer niet gebalanceerd is of onprettig klinkt, zal een track nu eenmaal minder geluisterd worden. Goede audio mixing maakt het verschil en scheidt het kaf van het koren.

Mijn filosofie is dat niet goede randapparatuur het belangrijkst is, maar de persoon achter de knoppen. Muziek is emotie en passie. En deze moeten vertaald worden naar de juiste sound. Om deze reden is Headroom jouw betrouwbare partner in het afmixen van muziek. Als je benieuwd bent naar wat klanten over Headroom zeggen, dan kun je dat hieronder lezen. Maar ik laat liever de muziek zelf spreken. Laat jezelf verbazen door hoe ik jouw track kan laten sprankelen!

Veelgestelde vragen

Als je zelf helemaal niet tevreden over een mix, of je komt er simpelweg niet uit qua techniek en/of vibe; dan is mixing inclusief mastering de juiste keuze. Door het volledig werken met losse sporen heb ik de ultieme vrijheid om een bepaalde sound neer te zetten. Meer sporen = meer vrijheid.

In het geval van een mixing opdracht ontvang ik graag de sporen met en zonder creatief gebruikte effecten. Wat zijn creatief gebruikte effecten? Dit zijn effecten die essentieel zijn voor de productie. Dit kunnen bijvoorbeeld tuning-fx zijn, specifieke echo’s en/of bijvoorbeeld filtersweeps. Van je onderbuik uitgaan werkt hierbij vaak het beste. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen. Doordat ik dan beide sporen heb, kan ik snel schakelen.

Dat kan via WeTransfer naar james@headroomstudios.nl

Als je langskomt voor een sessie dan kun je de track vantevoren opsturen of op de dag zelf meenemen.

De gemiddelde omlooptijd voor 1 tot enkele tracks bedraagt 3 werkdagen. Voor albums en/of speciale wensen kun je altijd contact opnemen.

Dat kan zeker. Het tarief om een sessie bij te wonen is 55,- ex. BTW per uur.

Je hebt onbeperkt aanpassingen, simpelweg omdat een track vaak binnen een paar feedback-rondes naar wens is. Dit zit bij de prijs inbegrepen.

Dit is helaas niet gratis. Wil je een master van een andere mix met dezelfde master-settings dan kost dit 25,- ex. BTW. Lever je een andere mix aan en wil je andere settings dan geldt dit als een nieuwe master a 45,- ex. BTW.

Als een opdracht OK bevonden is, krijgt de klant een betaallink en/of een factuur.

Er kan eveneens met Paypal betaald worden.

Meer weten over mIXING?

Heb je een vraag over het afmixen van muziek? Of wil jij direct jouw track professioneel laten mixen? Klik dan nu op onderstaande knop of bel/app mij op +31650294562!

Testimonials

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.