layer

PUNCH. DIEPTE. BREEDTE. ANALOGE SOUND

PERFECT KLINKENDE MASTERS

layer

layer

MEER DAN 10 JAAR ERVARING

EN BEWEZEN KWALITEIT

MASTER STUDIO

De master studio is gevestigd in een oud industrieel pand genaamd “De Goudfabriek” te Bergen op Zoom tezamen met andere jonge creatieve ondernemingen.

Master studio Headroom is akoestisch geoptimaliseerd zodat geluid zo neutraal mogelijk wordt weergegeven. De mastering ruimte van onze master studio is een combinatie van inspiratie en techniek. De master studio zelf is hybride. Er wordt gebruik gemaakt van zowel analoge & digitale hardware, als van de laatste software. Flexibiliteit en kwaliteit is het motto van master studio Headroom.

MASTER STUDIO HEADROOM; VISIE EN ERVARING

Het belangrijkste element van de master studio is misschien wel een paar goed getrainde oren. De afgelopen jaren hebben we ervaring mogen opdoen met verschillende projecten. Sessies gingen van jazz naar pop, en van klassiek naar hiphop en EDM. Eveneens hebben wij werk gedaan voor indie en major label artiesten. Dit alles tezamen zorgde voor een schat aan ervaring.

Bovengenoemde ervaring zorgde er ook voor dat het team gevoel kreeg voor hetgeen wat verschillende klanten voor ogen hadden met hun cd. Jazz en klassieke nummers hebben baat bij een zo groot mogelijke dynamiek. De finesse van elke aanslag per instrument speelt een grote rol bij de beleving van deze genres.

Dit in tegenstelling tot genres als house, dubstep, en hiphop. De nummers van deze stijlen moeten pompen en klinken als een grote wall of sound. Daarom behandelt onze master studio elk project compleet anders. De uiteindelijke sound moet bepaald worden door de engineer en de artiest zelf.

Master studio Headroom streeft ernaar om vakwerk op maat te leveren.  Of het nu om mastering of om audio mixen gaat. Ongeacht omvang, budget, of genre.

MEER WETEN OVER DE MASTER STUDIO?

Wilt u meer weten over onze master studio?  Of wilt u uw muziek direct vakkundig laten masteren? Klik dan nu hier.

MASTER STUDIO HEADROOM GEARLIST:

DAW:
Protools HD9
Protools HD10
Verscheidene plug-ins o.a. McDSP & Waves

Monitoring:
B&W 802
Blue Sky Media Desk full range monitoring system
Adam P33a
SPL monitor controller 2489

Outboard:
Klark Teknik DN410 Parametrische EQ
Tubetech Cl1B buizencompressoren x 2
Chameleon Labs 7720 (SSL buscompressor)
API 2500
SPL Stereo Vitalizer

Conversie:
Metric Halo 2882
Violectric

Akoestiek:
GIK Acoustics
Hofa Akustik
Auralex

Bekabeling:
Mogami Gold
Van Den Hul