audio mixing

AUDIO MIXING; ONLINE OF TER PLEKKE AFMIXEN

Naast mastering- leveren wij ook audio mixing diensten. Online of op locatie. Onze mixing service is simpel: Goed klinkende audio mixing. Headroom Mastering & Mixing zorgt ervoor dat uw muziek dat professionele randje krijgt. Muziek wordt naar het volgende level gebracht door onze ervaring, professionele apparatuur, kennis en goede akoestiek. Of het nu om een nummer of om een reclame boodschap gaat. Een nummer laten afmixen door ons maakt het verschil. U zult versteld staan van de verbetering van de geluidskwaliteit. De muziek van uw cd wordt open, helder, en vol. U kunt natuurlijk ook alleen losse nummers bij ons af laten mixen. Door onze ervaring met zowel major als independent artiesten bent u verzekerd van een mix die staat als een huis.

Wij bieden hulp bij het bereiken van die gewenste, professionele, en gepolijste sound. Die sound die je nodig hebt om te concurreren met de populaire releases van tegenwoordig. In de hedendaagse snelle muziek industrie, waar elke dag een lading tracks uitkomen, is goede audio mixing cruciaal voor succes. Als een nummer niet gebalanceerd is, of onprettig klinkt, zal een nummer nu eenmaal minder geluisterd worden. Goede audio mixing scheidt het kaf van het koren.

WAAROM KIEZEN VOOR ONLINE AUDIO MIXING BIJ HEADROOM?

In de mixing studio wordt aan een project gewerkt totdat beide partijen tevreden zijn, dit dankzij:

  • Opgedane vaardigheid bij het audio mixing
  • Onze oren
  • Creativiteit als het op audio mixing aankomt
  • Uitgemeten akoestiek, en high end referentie monitoren (B&W, Eve Audio, Focal & Blue Sky)
  • Ervaring met major (o.a. Universal) en indie labels
  • Hoogwaardige eq’s, compressors en galm

AUDIO MIXING: ONZE PORTFOLIO

Door ruime ervaring met (online) audio mixing voor major en independent artiesten zorgt Headroom voor een heldere, open, en stevige mix  die de belangrijkste elementen in een track benadrukt. Ongeacht het genre. Uiteraard wordt de door de klant gewenste sound goed vertaald naar de juiste media. Buiten dat versterkt professioneel afmixen de kern emotie van een nummer. De nadruk wordt gelegd op de belangrijkste elementen van uw muziek. We werken vanuit de filosofie dat niet de apparatuur maar de man achter de knoppen hoofdzakelijk verantwoordelijk is voor een goede audio mix. Headroom is uw betrouwbare partner in het afmixen van uw muziek.

Voor een greep uit onze klantenkring kunt u een kijkje nemen in onze portfolio. Als u benieuwd bent naar hetgeen wat deze klanten over onze audio mixing te zeggen hebben, dan kan kunt u dat hier lezen. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk de sound. Laat u verbazen door hoe wij uw track kunnen laten sprankelen.

MEER WETEN OVER AUDIO MIXING?

Heeft u een vraag over het afmixen van muziek? Of wilt u direct uw track professioneel laten mixen? Klik dan nu op onderstaande knop of  bel ons op +31650294562!

start online mixing

ONLINE MIXING FOOTER

LABEL-FOOTER

Comments are closed.