Audio mastering

Met onze online mastering service geeft Headroom artiesten de kans om professionele audio mastering te verkrijgen voor een aantrekkelijke prijs. Een vakkundige en betrouwbare sound door gecertificeerde engineers. In het verleden zijn onder andere de volgende klanten u voor gegaan: Budweiser, Radio 538, T-Pain, Ali B, en meer.

WAAROM KIEZEN VOOR AUDIO MASTERING BIJ HEADROOM?

  • Elk online project wordt met dezelfde zorg behandeld. Ongeacht omvang of genre. Per opdracht wordt bekeken wat uw muziek nodig heeft. Dit in samenspraak met de artiest.
  • Wij zorgen ervoor dat uw boodschap op de juiste manier wordt overgedragen.
  • Track voor track wordt een project afgehandeld en wordt het onderste uit de kan gehaald. Headroom zorgt ervoor dat de unieke kwaliteiten per nummer worden benadrukt. Hiernaast zorgen wij ervoor dat uw album klinkt als een geheel.
  • Voordat aan audio mastering wordt begonnen, worden de toegezonden tracks kosteloos gecheckt op mix fouten. Mochten er elementen in de mix aanwezig zijn die problemen opleveren voor een gewenst eindresultaat, dan wordt de klant hier op gewezen. Zo wordt de hoogste kwaliteit gewaarborgd.
  • Persoonlijke service is bij Headroom Mastering het sleutelwoord. In onze ogen draagt een goede en heldere communicatie altijd bij aan een volwaardig eindproduct. Meerdere revisies zijn ook geen probleem. Wij denken met de klant mee. En kunnen, daar waar nodig is, andere invalshoeken verschaffen.
  • Onze audio mastering suite is akoestisch uitgemeten en uitgerust met hoogwaardige analoge en digitale apparatuur. Professionele converters, analoge compressie en high end equalizers zorgen voor een gewenst en betrouwbaar resultaat. Door betrouwbare monitoring en referentie systemen worden de kleinste details gehoord.

Maar het belangrijkste instrument blijft het gehoor. Dit in combinatie met de juiste kennis om alle apparatuur te bedienen zorgt voor de ideale audio master.

HEEFT U EEN VRAAG?

Er bestaat veel onduidelijkheid over wat mastering nu precies inhoudt. Hier kunt u lezen wat professioneel masteren inhoudt. Hoe het online masteren in zijn werk gaat kunt u hier lezen. Moet een track spoedig goed klinken? Klik dan nu op onderstaande knop.

start-mastering

headroom-mastering

Comments are closed.