Audio editing / restoratie

Bij audio editing / restoratie worden ongewilde geluiden zoals ruis en klikken uit een opname gehaald. Bij audio editing / restoratie is veel mogelijk, maar niet alles. Stuur mij vrijblijvend een stukje materiaal op om te kijken wat ik voor u kan betekenen.

Headroom Mastering is zeer behendig in het restaureren en bewerken van audio. Zo is bijvoorbeeld het overzetten van een opname van cassette of LP naar CD geen probleem.
Krassen, ruis, en brom worden weggehaald met professionele hard- en software. Onbruikbaar materiaal maken wij weer bruikbaar door middel van audio editing. Muziek kan weer beluisterd worden zoals het bedoeld was. Met audio editing / restoratie kunnen oude opnames eveneens geremasterd worden. Die ene oude LP gaat dan net wat krachtiger, helderder, en luider klinken.

U levert uw oude LP, Cassette of band aan en wij maken er een CD van.

Er kunnen natuurlijk ook andere audio editing werkzaamheden plaatsvinden. Heeft u een voice-over opgenomen en is het geluid schel, hard, en onprettig aan de oren? Ook dit euvel kunnen wij verhelpen door middel van precieuze audio editing,

Audio editing / restoratie maakt historisch materiaal geschikt voor gebruik met nieuwe media. De juiste resultaten worden geboekt voor tijd kritische applicaties als podcasting, video productie, en studio opnames.

Master studio Headroom zorgt ervoor dat audio materiaal weer prettig en duidelijk in het gehoor ligt. 

Bovenstaande werkzaamheden behoren tot de meest voorkomende werkzaamheden. In de loop der jaren hebben we echter een scala aan audio editing opdrachten gehad.
Denk hier bij bijvoorbeeld aan: reduceren van omgevingsgeluid voor onderzoeks opdrachten, kwaliteitsverbetering van voice-overs, wegfilteren drums voor karaoke instrumenten, mp3 tagging, of aan het editen van een paarden kuhr of dansmix.

Mocht je onzeker zijn of iets haalbaar is met audio editing?  Of wil je direct je audio laten editten? Klik dan hier voor een scherpe offerte met betrekking tot audio editing!

audio editing

Audio editing zorgt ervoor dat favoriete LP’s zonder ruis, brommen en tikken beluisterd kunnen worden.

TARIEVEN AUDIO EDITING / RESTORATIE

Prijs van audio editing is op aanvraag*

*genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Comments are closed.