layer

PUNCH. DIEPTE. BREEDTE. ANALOGE SOUND

PERFECT KLINKENDE MASTERS

layer

layer

MEER DAN 10 JAAR ERVARING

EN BEWEZEN KWALITEIT

ONLINE MASTERING

De muziek industrie wordt dankzij nieuwe media steeds vlugger en interactiever. Vaak is snel handelen noodzaak. Vroeger moest je een eindmix nog op tape of op cd naar de mastering engineer sturen. Tegenwoordig kan een mastering opdracht snel en gemakkelijk afgehandeld worden over het internet. Online mastering sessies zijn aan de orde van de dag. Dus ook voor deze dienst kunnen klanten bij ons terecht. Online mastering is tijdbesparend en efficiënt zonder enig kwaliteitsverlies. Mastering door Headroom zorgt ervoor dat uw tracks die juiste finishing touch krijgen.  Als wij klaar zijn met uw tracks klinkt uw muziek als een professionele plaat.  U zult versteld staan van het resultaat!

WAT HOUDT ONLINE MASTERING IN?

Tijdens het online mastering proces wordt door middel van eq en compressie elke track gebalanceerd op het gebied van frequentie spectrum en geluidssterkte. Ook wordt tijdens het online masteren het stereobeeld verbeterd. Elk nummer van een cd gaat even breed klinken.
Hiernaast worden ongewenste bijgeluiden verminderd tijdens de online mastering. Fouten in een mix worden tijdens het masteren zoveel mogelijk weggepoetst. Hoe beter de mix is, des te beter klinkt een track na online mastering. Mocht je problemen hebben met de mix? Geen probleem. Ook daar kunnen wij bij helpen. Samenvattend: Online mastering is voor een muziekproductie de slagroom op de taart.

Online mastering van een album zorgt ervoor dat elk nummer gelijk is qua geluidssterkte en klank. De sterke kanten per nummer worden tijdens het online mastering proces benadrukt. Master studio Headroom zorgt ervoor dat een nummer op de juiste wijze wordt vertaald naar de desbetreffende media. Tracks behouden hun “punch” terwijl het geheel helderder, gebalanceerd, en meer gedefinieerd wordt.

MEER INFORMATIE OVER ONLINE MASTERING ?

Er bestaat veel onduidelijkheid over wat mastering nu precies inhoudt. Hier kunt u lezen wat professioneel masteren inhoudt. Hoe het online masteren in zijn werk gaat kunt u hier lezen. Moet een track spoedig goed klinken? Klik dan nu op onderstaande knop.

start-mastering

headroom-mastering