layer

PUNCH. DIEPTE. BREEDTE. ANALOGE SOUND

PERFECT KLINKENDE MASTERS

layer

layer

MEER DAN 10 JAAR ERVARING

EN BEWEZEN KWALITEIT

Headroom Mastering is gespecialiseerd in het leveren van betrouwbare en vakkundige cd mastering. Met de grootste zorg doen wij ons best om uw cd “af” te laten klinken. CD mastering door Headroom zorgt voor duidelijk hoorbare klankmatige verbeteringen. Onze kennis, ervaring, en high-end apparatuur zorgen voor een professioneel eind resultaat. Wanneer u uw cd terug krijgt na een mastering sessie, zult u verbaasd zijn over het resultaat!

WAT GEBEURT ER TIJDENS DE MASTERING VAN EEN CD?

 • Uitbalanceren van nummers onderling door EQ en compressie
 • Algeheel volume wordt verhoogd
 • Kleine foutjes in de mix worden verbeterd
 • De luister ervaring van de CD wordt prettiger door tactisch geplaatste fades en pauzes
 • Vermindering van ruis en bijgeluiden
 • Goede CD mastering zorgt ervoor dat een album goed klinkt in verschillende luister omgevingen
 • Toevoegen van ISRC codes & CD informatie

WAAROM HEEFT EEN CD MASTERING NODIG?

CD Mastering door Headroom kan jouw muziek dat stevig laag en sprankelend hoog geven wat het nodig heeft om te concurreren met hedendaagse top releases. Elke major label CD wordt gemasterd. Dit zorgt ervoor dat een album klaar is voor de radio en voor de winkels. Nu kunt u u zelf afvragen waarom dit nodig is. In de studio wordt elk nummer apart opgenomen en apart gemixt. Elke track van een CD krijgt zijn eigen specifieke behandeling. Zo heeft het ene nummer bijvoorbeeld meer bas, of ligt de nadruk van een ander nummer bijvoorbeeld op akoestische piano.

Voorgaand proces zorgt ervoor dat elk nummer een ander geluid heeft (door middel van EQ en compressie). Ook zullen de maximale pieken per nummer verschillen. Een goede mastering zorgt ervoor dat elke CD als een geheel gaat klinken. Dit door professioneel gebruik van EQ en compressoren / limiters. Ook kan het stereobeeld verbeterd worden, indien dit gewenst is. CD mastering zorgt ervoor dat elke track op een CD dezelfde klankkleur krijgt. Ook wordt de complete CD luider gemaakt tijdens de mastering. CD mastering door ervaren engineers zorgt ervoor dat de “punch” behouden wordt. Vakkundige mastering transformeert elke CD van een demo naar een professioneel klinkend album.

WAAROM KIEZEN VOOR CD MASTERING DOOR HEADROOM?

 • De kennis en ervaring om uit elke muziekproductie het onderste uit de kan te halen.
 • Affiniteit met een groot scala aan genres
 • Professionele hard- en software
 • Persoonlijke en snelle service
 • Gratis test sample
 • Bewezen kwaliteit. Neem hiervoor een kijkje in onze portfolio. Lees wat eerdere klanten over ons te zeggen hebben: klik.

Met CD mastering door Headroom ligt professionele mastering nu binnen handbereik voor iedereen. Het verschil tussen een goed klinkende CD en een perfecte is simpel. Een paar frisse ervaren oren. Het voordeel van CD mastering is dat een onbevooroordeelde professional jouw muziek kan analyseren, om zo te bepalen hoe het meeste uit een CD gehaald kan worden.

Artiesten hebben vaak weken in de studio gezeten. De demo’s van die opnames zijn inmiddels al uren beluisterd. Een goede mastering engineer kan daarom een project in een compleet nieuw perspectief zetten. Hij is immers niet bekend met het materiaal, en behandelt elk nummer met dezelfde zorg. Onbevooroordeeld. Met maar een doel. Een perfecte mastering voor uw CD.

MEER WETEN OVER CD MASTERING?

Heeft u vragen over cd mastering? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Wilt u dat uw cd direct pers klaar wordt? Klik dan nu op onderstaande knop. Ook kunt u bellen naar +31650294562. Een vrijblijvend antwoord met passie staat altijd voor u klaar!

start-mastering

 

 

LABEL-FOOTER
online audio mastering